Objednávky 043/ 5863380 do 9.00hod  týždeň 

Pondelok     21 .10.2019          

Polievka:  Karfiolová mliečna s krúpami 

Hlavné jedlo: 

1        Bravčové plece na cibuli a cesnaku, ryža1  

2.         Kuracie prsia pečené na zázvore a jablkách s tarhoňou1,7

3.         Tortellini so špenátom a ricottou v špenátovo - cesnakovej omáčke1,3,7

Zdravá 4-ka:   Restované hydinové mäsko s kurkumovou omáčkou,kapari a dusenou zeleninou /baby mrkva, pór,

                        fazuľky, šampiňóny/

Utorok:         22.10.2019    

Polievka:     Sedliacka fazuľová na rasci, chlieb

Hlavné jedlo:

1.        Br. chrbát špikovaný slaninkou na sviečkovej omáčke, parená knedľa 1,7

2.        Vyprážaný cesnakový rezeň, mastené zemiaky, miešaný kompót1,3,7

3.        Placky z hlávkovej kapusty s kôprovým krémom3

Zdravá 4- ka:    Plátky z jeleňa s borievkovou omáčkou, tlačené zemiaky s tekvicou9 /jel. stehno, borievky, koňak,

                          zelér, víno, maslo/ 

Streda           23.10.2019      

Polievka:    Hubovo - cesnaková, chlieb

Hlavné jedlo

1.        Krkovička s omáčkou z čierného piva a ríbezlí, krupicové halušky /koreňová zelenina, ríbezľový džem/

2.        Pečená kur. roláda plnená zmesou, pečene, gaštanov a špenátu, zemiaková kaša, karameliz. repa s cibuľou1

3.        Domáce šúľance s makom a višňami1,3,7 

Zdravá 4-ka:  Kapustové kari s vyprážaným vajíčkom3

Štvrtok          24.10.2019      

Polievka:       Divinový vývar s haluškami

Hlavné jedlo:   

1.        Pikantný ,,Jágerek", pečené zemiaky /jelenie plece,hovädzie krky, slanina, brusnice/

2.        Údené kuracie stehienko na hrachovom šolete 1/ šolet -krúpky, hrach, cesnak/

3.        Zimný teplý šalát so štipkou čilli /tofu, tekvica, cvikla, javorový sirup, rukola/

Zdravá 4-ka:  Bravčová panenka plnená slivkami, pyré z ružových zemiakov

Piatok            25.10.2019

Polievka:       Kapustová s jarnou zeleninou

Hlavné jedlo:                     

1.         Mexický  guláš na detviansky spôsob, ryža1 /br. stehno, hrášok, kukurica, kápia, par. drť, cesnak, huby, syr/ 

2.         Restovaná morčacia pečeň, jablkové pyré, pečené zemiaky so šupkou

3.         Vyprážaná ryba, domáci zemiakový šalát s majonézou1,3,7

Zdravá 4-ka:   Hubový závin so syrovo- cesnakovou omáčkou1,3​

                                           Teší sa na Vás kolektív Reštaurácie Radnica

Otváracie hodiny
Pondelok - Piatok
Sobota: AKCIE
Nedeľa: AKCIE viac..
Aktuálne týždenné menu.
Ceny sú stanovené s DPH
Vitajte na našej webovej stránke reštaurácie Radnica.  Kapacita reštaurácie je 120 osôb, terasy: 25  osôb, salónika: 20  osôb.
reštaurácia
0907 / 878  188
0911 / 878  188
Miroslav Varešák © 2007-2016,  všetky technické a programové zmeny vyhradené restauraciaradnica.sk
Zadajte Vaše heslo