Pondelok      18.06.2018       

Polievka:        Cesnačka s krúpami  

Hlavné jedlo: 

1        Rebierko s fazuľovou omáčkou jalapeňos,  tlačené zemiaky s jarnou cibuľkou /br. karé, fazuľa,jalapeňos papričky/

2.         Kurací filet zapekaný so šunkou a syrom, ryža 1,7

3.         Pečené nové zemiaky plnené zeleninou a ricotou7

4. Delená strava:   Šalát s pečenými kuracími stehienkami, avokádom a cviklou

Utorok:         19.06.2018    

Polievka:      Hŕstková so sušenými hubami, chlieb

Hlavné jedlo:

1.         Bravčový plátok s horčicou, rozmarínová kaša1,7,10

2.         Kuracie prsia pečené na zázvore a jablkách s tarhoňou 1, 3

3.         Palacinky s džemom a ovocím1,3,7

4.  Delená strava:   Tagliatelle s omáčkou bolognese 1,3,7,9/sójové mäso, lúpané paradajky,cesnak, mrkva, zeler/

Streda         20.06.2018      

Polievka:      Kurací vývar s rezancami a čínskou zeleninou

Hlavné jedlo:    

1.         Hovädzie Chilli Con Carne,ryža 1 /hov. stehno, paradajky, čilli, mexická zelenina/

2.         Morčací rezeň v pikantnom solamylovom cestíčku, maslové zemiaky, miešaný kompót1,3,7

3.         Bylinkovo - parmezánové bochníčky, syrový dip 1,7

4. Delená strava:    Podkovička z lososa so šalátom Tabbuleh /bulgur, červ. cibuľa, paradajky, čerstvá mäta/

Štvrtok         21.06.2018      

Polievka:        Šošovicová s údeným mäsom,chlieb  

Hlavné jedlo:   

1.                Segedínsky bravčový guláš, parená knedľa1,3,7

2.                Kuracie prsia s Wasabi pastou a nivou, bylinkové zemiaky 1,7

3.                Lievančeky s bryndzou sypané slaninkou Bacon1,3,7

4. Delená strava: Bravčové medajlóniky so zeleninou /br. karé,  paprika, cuketa, baklažán, červená cibuľa,fazuľkové struky, zemiaky/

Piatok            22.06.2018     

Polievka:        Cuketovo - brokolicový krém s opečeným chlebom

Hlavné jedlo:                     

1.               Viedenská hovädzia roštenka, ryža1,10 /hov. roštenka, horčica, viedenska cibuľka/

2.               Hydinový gyros, domáce americké zemiaky, dressing 7

3.               Rybacie fašírky, zemiaky s vňaťou 1,3,4

4. Delená strava:   Gratinovaná tekvica s tymianom a syrom ementál 7 /tekvica, smotana, cesnak/​

                                           Teší sa na Vás kolektív Reštaurácie Radnica

Otváracie hodiny
Pondelok - Piatok
Sobota: AKCIE
Nedeľa: AKCIE viac..
Aktuálne týždenné menu.
Ceny sú stanovené s DPH
Vitajte na našej webovej stránke reštaurácie Radnica.  Kapacita reštaurácie je 120 osôb, terasy: 25  osôb, salónika: 20  osôb.
reštaurácia
0907 / 878  188
0911 / 878  188
Miroslav Varešák © 2007-2016,  všetky technické a programové zmeny vyhradené restauraciaradnica.sk
Zadajte Vaše heslo