Pondelok      21.05.2018       

Polievka:        Sladká kapustová, chlie 

Hlavné jedlo: 

1        Zapečený rezeň mexiko, zemiaky s praženým cesnakom7 /br. karé, mexická salsa, paradajky, syr/

2.         Restované kuracie prsia s kurkumovou omáčkou, ryža - zemiakové lyžičky 7/maslo, kurkuma, kapary/ 

3.         Syrový nákyp s bylinkami a tagliatellmi 1,3,7 

4. Delená strava:   Sviatočná šošovica s BIO údeným mäskom 9 /farebná šošovica, mrkva, stopkový zelér, cesnak/ 

Utorok:         22.05.2018    

Polievka:      Držková, chlieb

Hlavné jedlo:

1.         Jágerek zo srnca a hovädziny, opečené zemiaky 1/srnčie plece, hovädzie plece, borievky, víno/

2.         Kuracie mäsko v maslovej omáčke s bylinkami na cestovinách 1,3,7

3.        Brokolicový rezeň s oštiepkom, cviklový šalát 3,7

4.  Delená strava:   BBQ grilovaný tanier /kur. krídla, kuracie stehienka, grilovaná zelenina/

Streda         23.05.2018      

Polievka:      Zeleninová s cícerom a špenátovými haluškami  

Hlavné jedlo:    

1.         Bravčový paprikáš, maslové halušky 1

2.         Vyprážaný kurací rezeň plnený anglickou slaninkou a syrom, mastené nové zemiaky1,3,7

3.         Paradajkový koláč z pizzového cesta s fetou1,7

4. Delená strava:    Grilovaný br. filet s ovocnou omáčkou na batátovom pyré

Štvrtok         24.05.2018      

Polievka:        Hustá fazuľová s fliačkami, chlieb 

Hlavné jedlo:   

1.                Bravčová pečená krkovička na sudovej kapuste s parenou knedľou1,3,7

2.                Kurací filet na omáčke Green Pffefer so slaninkou, ryža1 /víno, zelené korenie/

3.                Lievance   ,,Radnica" s jablkami a čokoládou 1,3,7

4. Delená strava: Trhance zo špaldovej múky so zemiakmi a bryndzou 1,3,7

Piatok            25.05.2018     

Polievka:        Brokolicovo - cesnakový krém s opečeným chlebom

Hlavné jedlo:                     

1.               Bravčový kebab, domáce americké zemiaky, dressing7

2.               Hanácke kuracie soté, ryža  1/kur. prsia, domáca klobása, lečo/ 

3.               Pastiersky syr, varené zemiaky1,3,7 /syr tehla, šampiňóny/

4. Delená strava:   Rybacie filé na masle podávané na koreňovej zelenine s bazalkovým pestom4​                                          

                                           Teší sa na Vás kolektív Reštaurácie Radnica

Otváracie hodiny
Pondelok - Piatok
Sobota: AKCIE
Nedeľa: AKCIE viac..
Aktuálne týždenné menu.
Ceny sú stanovené s DPH
Vitajte na našej webovej stránke reštaurácie Radnica.  Kapacita reštaurácie je 120 osôb, terasy: 25  osôb, salónika: 20  osôb.
reštaurácia
0907 / 878  188
0911 / 878  188
Miroslav Varešák © 2007-2016,  všetky technické a programové zmeny vyhradené restauraciaradnica.sk
Zadajte Vaše heslo