Objednávky 043/ 5863380 do 8.00hod.

Pondelok    20.01.2020   

Polievka:      Cesnačka so špenátovými haluškami  

Hlavné jedlo: 

1       Mexický bravčový guláš so strúhaným syrom, tarhoňa1

2.        Farmársky kurací steak s volským okom, ryža1,7

3.        Hrniec šiitake /ryža, cuketa, farebné papriky, huby šiitake/

Zdravá 4-ka:  Kuracie prsia zapekané so šunkou a čedarom, karfiolová príloha7

Utorok:         21.01.2020    

Polievka:     Zelerová s bielou fazuľou, chlieb

Hlavné jedlo:

1.       Hovädzie plátky v pikantnej čokoládovej omáčke s chilli, opečené zemiačiky1

2.       Kláštorná hydinová zmes, ryža1 /kurací stehenný steak, kuracie prsia, kur. pečeň, feferónky, červená cibuľa/

3.        Slané palacinky s fazuľovo - hubovou plnkou zapečené so syrom1,3,7

Zdravá 4- ka:   Trhané br. mesko v Pita chlebe s dressingom, miešaný šalát s rukolou /br. stehno, prosciutto, šalotka, cibuľka,čilli/ 

Streda           22.01.2020   Sviatok      

Polievka:      Česká ,,Bramboračka"   

Hlavné jedlo

1.       Bravčové výpečky na cibuli a cesnaku, chrenová omáčka, parená knedľa1,7

2.       Talianske kuracie roládky na farebných cestovinách s bylinkovou omáčkou1,7/kur. prsia, bazalka, parad. pyré/

3.        Špaldoto so zeleninou /špaldové krenotto, petržlen, brokolica, bio zelenin. vývar, kukurica, paradajky/

Zdravá 4-ka:  Bravčové kocky s kokosovým mliekom, zemiakové hrudky so syrom a hráškom /br. stehno, mrkva,      zázvor, cesnak/

​Štvrtok           23.01.2020

Polievka:       Sladko - kyslá šošovicová s klobásou, chlieb

Hlavné jedlo:   

1.       Špagety s bravčovým ragú na bolonský spôsob1,3/ br. plece mleté, drvené paradajky, bylinky/

2.       Vyprážaný kur. rezeň v orechovej strúhanke, mastené zemiaky, kapustovo - cviklový šalát1,3,7

3.        Domáce parené buchty s jahodovým džemom, praženým maslom a kakaovou posýpkou

Zdravá 4-ka:  Cestoviny penné s omáčkou z hokkaido tekvice s grilovaným tofu syrom s farebným sezamom1,3,11

Piatok           24.01.2020

Polievka:       Kelová s cesnakom a krúpami, chlieb

Hlavné jedlo:                     

1.        Bratislavské bravčové mäso, maslové halušky1,7

2.        Kuracie prsia a lá Stroganoff, ryža 1,7,10 /slaninka, kôpor, brandy, kyslé uhorky, šampiňóny,smotana, horčica/

3.        Zapekaná treska na balkánsky spôsob, zemiaková kaša1,7,4 /paradajky, balkánsky syr, cesnak/

Zdravá 4-ka:   ​​Vyprážané zottarellové guľky, šalát s rukolou a čiernou šošovicou beluga1,7

                                           Teší sa na Vás kolektív Reštaurácie Radnica

Otváracie hodiny
Pondelok - Piatok
Sobota: AKCIE
Nedeľa: AKCIE viac..
Aktuálne týždenné menu.
Ceny sú stanovené s DPH
Vitajte na našej webovej stránke reštaurácie Radnica.  Kapacita reštaurácie je 120 osôb, terasy: 25  osôb, salónika: 20  osôb.
reštaurácia
0907 / 878  188
0911 / 878  188
Miroslav Varešák © 2007-2016,  všetky technické a programové zmeny vyhradené restauraciaradnica.sk
Zadajte Vaše heslo