
Menu
AKTUÁLNA TÝŽDENNÁ PONUKA
13.TÝŽDEŇ

04.04.2022 / PONDELOK
POLIEVKA
Mrkvová s liatym cestom
HLAVNÉ JEDLO
1. Poľský bravčový guláš
so sušenými hubami a hráškom, tarhoňa 1
2. Kuracie soté „Vrátna”, ryža
/kur. prsia, slaninka Bacon, kyslá uhorka/ 1
3. Cestoviny „Dolce Vita”
/paradajky, bazalka, cesnak, mozzarella/
Zdravá 4-ka Bravčový steačik Pfeffer s nádychom smotany, brendy a zeleného korenia, opekané baby zemiaky s fazuľkami 1,7

05.04.2022 / UTOROK
POLIEVKA
Kurací Kaldon s muškátovým orieškom,
smotanou a širokými rezancami
HLAVNÉ JEDLO
1. Bravčové rolované plece na jablkách a badiáne,
zemiaková kaša 1,7
2. Kurča ako Hus
/kur. stehno, červená kapusta, parená knedľa/ 1
3. Cuketovo- karfiolové placky s jogurtovým jalapeňo dipom 1,3,7
Zdravá 4-ka Indické kuracie BIRYANI so zeleninou a dlhozrnnou ryžou 1,7

06.04.2022 / STREDA
POLIEVKA
Hubová s krúpami a zeleninou, chlieb
HLAVNÉ JEDLO
1. Br. rezeň v zemiakovom kožúšku, tlačené zemiaky s cibuľkou, domáca tatarka 1,3,7
2. Plnené prírodné kuracie prsia, ryža - steakové hranolky
/šunka, suchá saláma,syr, medvedí cesnak, kápia/ 1,7
3. Furmanské zemiakové halušky so slaninkou a klobásou1,3,7
Zdravá 4-ka Palacinkové hniezdo so špenátovo - syrovou plnkou zapečené s vajcom 1,3,7

07.04.2022 / ŠTVRTOK
POLIEVKA
Šošovicová na kyslo s paprikovým párkom, chlieb
HLAVNÉ JEDLO
1. WOK pikantné hovädzie mäsko so sezamom, ryža 1,11
2. Kurací špíz na pečených zemiakových mesiačikoch, ajvar
/kur. stehenný steak, kuracia pečeň, slaninka, červená cibuľa/
3.Vegán Chilli Con Carne so sójovým mäsom, opečená bagetka 6
Zdravá 4-ka Lasagne s hydinovým ragú, pečenou tekvicou a špenátom, zapečené s mozzarelou a bazalkou 1,3,7
08.04.2022 / PIATOK
POLIEVKA
Kapustová šajtľava
HLAVNÉ JEDLO
1. Bravčové mäsko na hrubozrnnej horčici a víne, zemiaková kaša s pažítkou 1,7,10
2. Rybací paprikáš, maslové halušky 1,4,7
3. Domáce parené buchty so slivnovým lekvárom, makom a maslom 1,3,7
Zdravá 4-ka Chrumkavé zeleninové nugety, parmezánový krém, batátovo-zemiakové pyré 1,3,7
Zoznam alergénov
1. Obilniny obsahujúce lepok,2. Kôrovce,3. Vajcia,4. Ryby,5. Arašidy,6. Sójové zrná,
7. Mlieko,8. Orechy,9. Zeler,10. Horčica,11. Sezamové semená,12. Oxid siričitý a siričitany,13. Vlčí bôb,14. Mäkkýše.