top of page
Spinach

Menu

AKTUÁLNA DENNÁ

PONUKA

21. TÝŽDEŇ

PONDELOK

    19. 05. 2025

 

POLIEVKA

Mrkvová s pórom  a haluškami  1,3,7 

0,3l ֍ 1,80

Francúzka cibuľačka 

0,4l ֍ 2,90

HLAVNÉ JEDLO

1. Tatranská br. špecialita, tlačené zemiaky s pečeným cesnakom

 / br. stehno, domáca klobása, slanina, kyslá kapusta/ 7

 

2. Grilované kuracie medailóniky,

šalviový krém s proseccom a prošutom, dusená ryža   1,7

3. Brokovicové halušky  s nivovou omáčkou a praženou cibuľkou   1,3,7

 

Zdravá 4-ka

Krémové kuracie kúsky podávané s batátovo - zemiakovým pyré   1,7 

ŠPECIALITA TÝŽDŇA

JARNÉ MENU 

 TÝŽDENÁ PONUKA

Kurací CORDON BLEU, tlačené zemiaky s cibuľou    

150g ֍ 9,50

Black Background

Zoznam alergénov

1. Obilniny obsahujúce lepok,2. Kôrovce,3. Vajcia,4. Ryby,5. Arašidy,6. Sójové zrná,

7. Mlieko,8. Orechy,9. Zeler,10. Horčica,11. Sezamové semená,12. Oxid siričitý a siričitany,13. Vlčí bôb,14. Mäkkýše.

©2022 Ľubomír Beluš

Lucenkova 1203/13, 026 01 Dolný Kubín

IČO: 37358677 | DIČ: 1021436614

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page